TV BITS

Survivor: Νέο επικό καβγά στην καλύβα των Μπλε προκάλεσε ο Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην καλύβα των Μπλε έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε πολλούς καβγάδες με συμπαίκτες του και χθες ψηφίστηκε για δεύτερη φορά (από όλους) ως υποψήφιος για αποχώρηση. Νωρίτερα όμως τον είδαμε να... εξαγριώνει τους πάντες.

Εξαιτίας ενός τραυματισμού, ο Κωνσταντίνος δεν αγωνίζονταν τις τελευταίες ημέρες. Χθες όμως συμμετείχε στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας αν και δεν κατάφερε να φέρει καμιά νίκη στην ομάδα του.


Μετά την ήττα των Μπλε, στην καλύβα κάποιοι έκαναν κάποια θετικά σχόλια για τις επιδόσεις του Κωνσταντίνου στον αγώνα.


Ο ίδιος θέλησε να εκμεταλλευτεί αυτά τα σχόλια για να πει στους συμπαίκτες του να μην τον ψηφίσουν καθώς μπορεί να προσφέρει και άλλα στο Survivor, ενώ παραπονέθηκε πως είναι απομονωμένος.


Και αμέσως ξέσπασε καβγάς και μάλιστα είδαμε να εξοργίζονται ακόμα και παίκτες που σπάνια βγαίνουν εκτός εαυτού όπως ο Τάλα.

«Δεν μπορώ άλλο ρε φίλε! Αλήθεια σου λέω… Έχω τρελαθεί κάθε φορά να μιλάμε όλοι και να πετάγεσαι εσύ! Κάθε φορά! Πραγματικά δεν μπορώ να σε ακούω άλλο» σημείωσε, μέσα σε όλα, με ένταση ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Την ίδια άποψη, βεβαίως, με τον παίκτη της μπλε ομάδας στο Survivor είχε και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος και πρόσθεσε, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, πως «μας έχει κουράσει πραγματικά και δεν αντέχουμε άλλο αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τον αντέχουμε».

Επίσης, ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε μάλλον το αίμα του πίσω για όσα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ του είχε πει παλαιότερα και απασφάλισε και αυτός κατά του make up artist.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!