TV BITS

Love It: Η Έλενα Ψωμά μίλησε για τη φιλία της με τον Εμμανουήλ [βίντεο]

Η μακιγιέζ Έλενα Ψωμά, που έχει συνεργαστεί με αναρίθμητους celebrities μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Love It και αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, το συνάδελφό της που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια με τη συμμετοχή του στο Survivor.

H ίδια μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η χειρότερη συνεργασία που είχε ήταν με τη Βάσια Λόη και εξήγησε γιατί.


Επίσης αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και όταν ρωτήθηκε για τον Εμμανουήλ, η ίδια αποκάλυψε πως τον γνωρίζει από όταν ήταν ο ίδιος μόλις 21 ετών και είπε πως έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και τον περιέγραψε ως πολύ φιλόδοξο, διαχυτικό άτομο. 


Επίσης είπε πως έχει πολύ χιούμορ και είπε πως έχει γελάσει πολύ μαζί, έχει κλάψει μαζί του και έχει στεναχωρηθεί εξαιτίας του, αποκαλύπτοντας πως ο Κωνσταντίνος προσπάθησε να δημιουργήσει ίντριγκα ανάμεσα στην ίδια και την επίσης γνωστή μακιγιέζ Ρούλας Σταματοπούλου.


Τέλος μίλησε πολύ αναλυτικά για την κακοποιητική σχέση στην οποία είχε βρεθεί και είπε πως δεν μπορεί να δεχτεί πως κάποιες γυναίκες ακόμα και επώνυμες δεν φεύγουν από τέτοιες σχέσεις και αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και είπε πως δεν πιστεύει πως όσες μίλησαν λένε ψέματα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!