GOSSIP

H Britney Spears ανακοίνωσε πως είναι έγκυος [εικόνα]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η 40χρονη ποπ σταρ Britney Spears, αφού όχι μόνο έχει πλέον απαλλαγεί και επίσημα από την κηδεμονία του πατέρα της και άλλων νομικών προσώπων, αλλά ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του συντρόφου της Sam Asghari και τώρα ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της.

Η Britney έχει κάνει δύο γάμους (με τον Jason Allen Alexander το 2004 έκανε ένα γάμο που κράτησε λίγους μήνες, ενώ την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τον Kevin Federline με τον οποίο απέκτησε δύο γιους: τον 15χρονο Jayden και τον 16χρονο Sean).


Και τώρα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του αρραβωνιαστικού της Sam Asghari και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram.


 

«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό. Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να τα ξαναπάρω. Σκέφτηκα "Τι έγινε με το στομάχι μου;;;" Ο σύζυγός μου είπε "Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!" Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και... θα κάνω μωρό», έγραψε μεταξύ άλλων η Britney Spears στο Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!