TV BITS

Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς έγινε χθες έξαλλος με τον Άρη Σοϊλέδη [βίντεο]

Γεμάτος εντάσεις ήταν ο χθεσινός αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας που τελικά το κατέκτησε η Μπλε ομάδα.

Ο Άρης Σοϊλέδης για πολλοστή φορά δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στον αγώνα μετά τον τραυματισμό του και ο ίδιος πριν τον αγώνα φάνηκε να έχει απογοητευτεί που θα παραμείνει και πάλι στον πάγκο.


Όμως ακόμα και από τον πάγκο των Μπλε, ο Άρης κατάφερε να προκαλέσει πολλές εντάσεις.

 


Έτσι είδαμε τον Απόστολο Ρουβά, τον άλλοτε συμπαίκτη του και καλό... φίλο του με τον οποίο υποτίθεται πως έχουν κλείσει και κουμπαριά, να εξαγριώνεται με μια κίνηση που έκανε ο Άρης όταν ο ίδιος αγωνίζονταν με αντίπαλο τον Μαρτίκα και να του βάζει τις φωνές.
 

Όμως ο Άρης κατάφερε να εξαγριώσει και τους Ασημίνα και Κατσαούνη, με κάτι που ξεστόμισε όταν η Ασημίνα αγωνίζονταν με αντίπαλο τον Τάλα.

Συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης επάνω στον πανηγυρισμό είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Ταλάνστεβ: «Βγάλ’ τα. Δείξ’ τους τα!». Η Ασημίνα δεν άντεξε και μίλησε για αυτό στον Γιώργο Λιανό: «Επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας με είχε δικάσει παλιότερα κι είχε πει για πρότυπα για τα παιδιά. Όταν έχασα κι έπαιξα απέναντι με έναν άντρα, βγήκαν κι είπανε κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α…α έχεις. Ο Άρης μου ορκίστηκε ότι το είπε για άλλο λόγο. Εγώ δεν πιστεύω κανένα»

Νωρίτερα ξέσπασε κι ο Γιώργος Κατσαούνης: «Θα μας δείχνουν τα τέτοια τους; Σοβαρά μιλάς; Δεν ντρέπονται τα γαϊδούρια;» Στο τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της ομάδας του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!