GOSSIP

H Kim ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της και γονατίζει το Instagram [εικόνες]

Μετά το διαζύγιο με τον Kanye West η Kim Kardashian έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του διάσημου Αμερικανού κωμικού του SNL, και πλέον όχι απλά δεν κρύβει το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Pete Davidson αλλά μόλις ξεκίνησε να κάνει και αναρτήσεις με το ταίρι της στα social media!

O Kanye πριν λίγες ημέρες, είχε φανεί πως είχε γίνει έξαλλος με το πόσο... σοβαρεύει ο δεσμός της πρώην συζύγου του με τον Pete και είχε εξαπολύσει εναντίον του ένα απίστευτο ξέσπασμα ύβρεων και απειλών μέσω social media.

Και τελικά, αυτός ο δεσμός όντως έχει σοβαρέψει πολύ, αφού πλέον η Kim τον έκανε και απολύτως Instagram-official αναρτώντας κοινές πόζες τους.


Οι δυο τους είχαν ποζάρει μαζί με φίλους και συγγενείς και στο παρελθόν, αλλά για πρώτη φορά βλέπουμε την Kim να ανεβάζει δυο πόζες της με το σύντροφό της, όπου μάλιστα η ίδια δείχνει να λιώνει στην αγκαλιά του και οι δυο τους ανταλλάσσουν βλέμματα όλο αγάπη.


Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που ανέβασε αυτές τις πόζες τους, που προφανώς τραβήχτηκαν αργά το βράδυ μετά το επίσημο πάρτι που έγινε για την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι των Kardashians στο Hulu.


Σε αυτό το event η Kim κατέφθασε στην πρεμιέρα συνοδευόμενη από τον Pete αλλά οι δυο τους δεν πόζαραν μαζί μπροστά τις κάμερες στα επίσημα πλάνα μέσα στην αίθουσα του event  κάτι που σχολιάστηκε ευρέως.

 


Και τώρα η Kim δείχνει σε όλους πως δεν διστάζει να διατυμπανίσει τον έρωτά της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!