GOSSIP

Eurovision 2022: Το Ισραήλ δεν θα στείλει αποστολή στο Τορίνο - Τί συνέβη;

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας, αλλά τώρα έγινε γνωστό πως μια ακόμη χώρα πιθανά δεν θα συμμετάσχει.

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, έγινε γνωστό πως η Ρωσία αποκλείεται πλέον επίσημα από το διαγωνισμό και τώρα και η συμμετοχή του Ισραήλ, είναι κυριολεκτικά στον αέρα!


Ο λόγος; Γιατί στο Ισραήλ, έχει απεργία η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας Shin Bet του Ισραήλ, με αποτέλεσμα οι Αρχές να μην μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή μετάβαση και παραμονή της ισραηλινής αποστολής στο Τορίνο.


Ήδη η KAN, η αρμόδια ισραηλινή επιτροπή για τη Eurovision και μέλος της EBU, ανακοίνωσε πως δεν θα γίνει αποστολή καλλιτεχνών στην Ιταλία, ενώ στον αέρα παραμένει η σχετική ανακοίνωση της EBU για το αν τελικά το Ισραήλ θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό, έστω με live εξ' αποστάσεως μετάδοση  ή με βίντεο.


O Michael Ben David που έχει επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα με το κομμάτι I.M. προς το παρόν απλά εύχεται να μπορέσει να βρεθεί μια λύση στο θέμα που έχει προκύψει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Ben David-(@michaelbdd)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Ben David-(@michaelbdd)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!