GOSSIP

Και η Μαρία Αντωνά ενοχλήθηκε με την ατάκα που ξεστόμισε ο Άρης Σοϊλέδης

Η Μαρία Αντωνά, η τραγουδίστρια και μέλλουσα σύζυγος του Άρη Σοϊλέδη παρακολουθεί φανατικά Survivor και χθες είδε τον σύντροφό της να ξεστομίζει μια ατάκα που προκάλεσε σφοδρότατες αντιδράσεις.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Άρης κατάφερε να εκνευρίσει τον φίλο του Απόστολο Ρουβά, ενώ έκανε έξαλλους τους Ασημίνα και Κατσαούνη, όταν ξεστόμισε απευθυνόμενος στον Ταλάντσεβ που είχε κερδίσει ένα πόντο την ατάκα:  «Βγάλ’ τα. Δείξ’ τους τα!».


Αυτή η ατάκα προκάλεσε μεγάλο χαμό και στα social media και η ίδια η Μαρία Αντωνά έκανε χθες βράδυ αμέτρητα retweets (όπως τα ακόλουθα) με τα όσα έλεγαν για τον Άρη.

 


Σήμερα όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει πως και σε αυτή δεν άρεσε που άκουσε αυτή την ατάκα και μιλώντας στην εκπομπή της Μαγγίρα είπε πως τουλάχιστον την ικανοποίησε το γεγονός ότι βγήκε και ζήτησε συγγνώμη.

«Το αποδέχθηκε και ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη… Εμένα προσωπικά με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που είπε ο Άρης. Θύμωσα πάρα πολύ μαζί του. Και μένα δε μου άρεσε αυτό που έκανε. Θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής. Αντιλαμβάνομαι ότι ένας τραυματισμός τεντώνει την ψυχολογία σου και τα νεύρα σου.

Δε το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αυτό. Τουλάχιστον, είδα ότι ζήτησε συγγνώμη και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του στιγμιοτύπου ήταν με το κεφάλι κάτω. Δε προσπάθησε ούτε να το ρίξει αλλού, ούτε να πει ότι δεν έγινε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!