GOSSIP

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα τον John Travolta για τον αδικοχαμένο γιο του [εικόνες]

Από το 2009 και μετά η μοίρα χτύπησε άσχημα δυο φορές την οικογένεια του χολιγουντιανού σταρ John Travolta και ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα και σήμερα να ξεπεράσει τις δυο μεγάλες απώλειες οικείων του που βίωσε.

Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2009 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 16 ετών ο γιος του Jett, που είχε διαγνωστεί με αυτισμό και άφησε την τελευταία του πνοή στις Μπαχάμες, μετά από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που συνέβη ενώ είχε σπασμούς μέσα στη μπανιέρα.


Ο 68χρονος σήμερα σταρ και η σύζυγός του Kelly Preston είχαν τότε βυθιστεί στο πένθος και τώρα ο John Travolta με αφορμή τα γενέθλια του Jett, που ήταν στις 13 Απριλίου, έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Instagram δείχνοντας σε όλους πως δεν έχει ξεχάσει το αγόρι του.


«Αγαπημένε μου Jetty μου λείπεις περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Σε σκέφτομαι κάθε μέρα. Χρόνια πολλά. Με αγάπη, ο μπαμπάς σου» έγραψε και ανέβασε μια ασπρόμαυρη κοινή φωτογραφία τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)


Όμως ο θάνατος του Jett δεν ήταν η μόνη τραγωδία που βίωσε η οικογένεια του σταρ, αφού τον Ιούλιο του 2020 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών και η σύζυγός του, η επίσης χολιγουντιανή σταρ Kelly Preston, που έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω το σύζυγό της και τα δυο εν ζωή παιδιά τους: τον 11χρονο Benjamin και την 22χρονη Ella Blue, που δείχνει να ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των διάσημων γονιών της και έχει μεγάλο ταλέντο και στο τραγούδι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!