TV BITS

Love It: Ο Νίκος Αντωνόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το Survivor

Σύντομη ήταν η παραμονή του Νίκου Αντωνόπουλου στο Survivor, αφού τον είδαμε να αποχωρεί στο τελευταίο συμβούλιο, μετά από λίγες μόνο ημέρες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης και σήμερα έκανε τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις του στην εκπομπή Love It.

Ο ίδιος ξεκίνησε με το να λέει πως πράγματι στεναχωρέθηκε που παρέμεινε τόσο σύντομα στο Survivor, καθώς τώρα είχε αρχίσει να βελτιώνει και τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, είπε πως τα κριτήρια της ανάδειξής του ως υποψήφιος για αποχώρηση δεν ήταν αγωνιστικά.


Επίσης σχολίασε πως η παραμονή του Εμμανουήλ και είπε πως ένιωσε μια αδικία επειδή παρέμεινε ο Κωνσταντίνος και έφυγε ο ίδιος, αλλά θεωρεί πως η παραμονή του Εμμανουήλ συνέβη γιατί κάνει... ριάλιτι που πιθανά αρέσει σε μερίδα των τηλεθεατών και είπε πως τον είχε δει σε κάποια βίντεο πριν μπει στο παιχνίδι και θεώρησε απαράδεχτα τα όσα είπε στον Τάκη και είπε πως είναι περίεργοι οι ισχυρισμοί του για τον τραυματισμό του.


Τον ακούσαμε δε να αποκαλύπτει πως ο Κατσαούνης ήταν αυτός που τον προσέγγισε με το που μπήκε στο παιχνίδι για να ρωτήσει τί λέγεται για τον ίδιο στην Ελλάδα.
 

Επίσης είπε πως δεν είχε καλή υποδοχή όταν μπήκε στο παιχνίδι και πως το κόψιμο που έπαθε στο χέρι ήταν αρκετά σοβαρό.


Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ποτέ δεν αποκάλεσε "βλάχο" τον Κατσαούνη και φάνηκε να πέφτει από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε πως ο Στάθης είπε για αυτόν πως είναι άλλος άνθρωπος on και off κάμερας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!