TV BITS

Survivor: Η Ασημίνα τραγούδησε Δάντη και ο Απόστολος τραγούδησε Ρουβά

Το ταλέντο τους στο τραγούδι κλήθηκαν χθες να ξεδιπλώσουν οι παίκτες του Survivor που ανέβηκαν στη σκηνή διεκδικώντας τη νίκη σε αυτόν τον απολαυστικό διαγωνισμό τραγουδιού που θα τους εξασφαλίσει την επιστροφή τους του χρόνου στο πάρτι της ένωσης της νέας σεζόν.

Έτσι είδαμε να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο η περσινή νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού, η Νικολέττα Μαυρίδη, που ανέβηκε ξανά στη σκηνή πλάι στον φίλο της Γιώργο Ταλάντσεβ με τον οποίο γνωρίζονται εδώ και χρόνια.

 

 

Αρκετοί δε παίκτες που... σχετίζονται με γνωστούς μουσικούς και τραγουδιστές, όπως ήταν λογικό επέλεξαν να πουν κομμάτια των οικείων τους.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου λοιπόν, επέλεξε να τραγουδήσει ένα κομμάτι του συντρόφου της και γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Δάντη.

Συγκεκριμένα, ερμήνευσε το κομμάτι “Αναπάντητες κλήσεις” που έχει ερμηνεύσει μαζί με τη μοναδική Έλενα Παπαρίζου.

 

 

Στη σκηνή ανέβηκε και ο Απόστολος Ρουβάς, που επέλεξε να τραγουδήσει ένα κομμάτι του αδελφού του, Σάκη Ρουβά. Συγκεκριμένα, ερμήνευσε το “Στα καλύτερά μου”

«Ήταν αρκετό να ανέβει ένας Ρουβάς στη σκηνή και να την κάψει», είπε ο Γιώργος Λιανός αμέσως μετά την ερμηνεία του και ο Απόστολος Ρουβάς θέλησε να αφιερώσει το τραγούδι στη σύντροφό του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!