TV BITS

Love It: Η Μαλέσκου στεναχωρέθηκε που η Αντωνά αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή

Η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, ήταν προγραμματισμένο να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Love It, αλλά η ίδια αποφάσισε να την ακυρώσει και αυτό σχολιάστηκε σήμερα από την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της.

Η εκπομπή ξεκίνησε με την προβολή του βίντεο των όσων είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor και τις... αιχμές που άφησε  για ειδύλλιο μεταξύ Άρη και Σοφιάνας και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η Μαρία Αντωνά ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή.


Οι συνεργάτες της Μαλέσκου και η ίδια τόνισαν πως εδώ και καιρό ήθελαν να είναι η Μαρία Αντωνά καλεσμένη στην εκπομπή και μίλησαν με καλά λόγια για τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή, αλλά η ίδια η Ιωάννα, πήρε το λόγο και είπε: «εμένα αν με ρωτάς δεν θα πως με ενόχλησε, θα πως με στεναχώρησε η απόφασή της να ακυρώσει τη συνέντευξη»... «να ναι καλά... όλα καλά» είπε η παρουσιάστρια, αφού είχε φροντίσει να τονίσει πως ως εκπομπή δεν σκόπευαν να ρωτήσουν τη Μαρία μόνο για τον Εμμανουήλ, ούτε σκόπευαν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση..

 

Θυμίζουμε πως η Μαρία Αντωνά, μέσω της εκπομπής της Μαγγίρα, είπε πως δεν θέλει να σχολιάσει τα λεγόμενα του Εμμανουήλ και έκανε λόγο για... σκληρό ριάλιτι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!