TV BITS

Survivor: O Εμμανουήλ κέρδισε την ατομική ασυλία και έγινε χαμός [βίντεο]

Ο μακιγιέρ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με το που μπήκε στο Survivor και παρήλθε η πρώτη εβδομάδα ασυλίας που ισχύει για κάθε νέο παίκτη, βρέθηκε να είναι συνεχώς προτεινόμενος για αποχώρηση από τους Μπλε, αλλά χθες κέρδισε την ατομική ασυλία και ο ίδιος... ξεσάλωσε στο συμβούλιο του νησιού, όταν κλήθηκε να υποδείξει τον τέταρτο υποψήφιοι για αποχώρηση της εβδομάδας.

Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, τη νίκη πήραν οι Μπλε και οι Κόκκινοι ψήφισαν τον Γιώργο Κατσαούνη ως υποψήφιο για αποχώρηση, ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.


Και στο χθεσινοβραδινό δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας οι Μπλε ηττήθηκαν.


Έτσι έκαναν αυτοί αγώνα για την ατομική ασυλία και το πολυπόθητο κολιέ πέρασε στα χέρια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που δεν έκρυψε την πρόθεσή του να προκαλέσει μεγάλες εντάσεις στο συμβούλιο.

 

 


Στο συμβούλιο λοιπόν οι Μπλε πήγαν στην κάλπη και ψήφισαν την Σοφιάνα Αβραμάκη ως δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

 


Η δε Ναυσικά υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια τη Τζο Μαριδάκη.


Λίγο νωρίτερα, όταν ήρθε η σειρά του Κωνσταντίνου, αυτός εξαπέλυσε ένα δριμύτατο κατηγορώ κατά του Άρη Σοϊλέδη τον οποίο υπέδειξε ως τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση.

 


Στο φινάλε της βραδιάς και οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση πήραν το λόγο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!