TV BITS

Survivor: Ασύλληπτος καβγάς ξέσπασε μεταξύ Άρη και Τάκη στο συμβούλιο

Απίστευτος καβγάς ξέσπασε στο χθεσινό συμβούλιο και ο Λιανός αναγκάστηκε να αποβάλλει παίκτες αφού κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Σοϊλέδης, κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητά του, αφού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τον είχε υποδείξει ως υποψήφιο για αποχώρηση.


Ενώ μιλούσε και έλεγε πως δεν το περίμενε να είναι υποψήφιος για αποχώρηση, έκανε ένα σχόλιο για τον Τάκη Καραγκούνια,


Ο Τάκης πάλι, άρχισε να παρεμβαίνει στα λεγόμενα του Άρη προκαλώντας μεγάλη ένταση.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε νωρίτερα ο Τάκης, πως θα ήταν καλύτερο να ψηφίσουν τον Άρη για υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και θεωρεί πως έχει ιδιαίτερη δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Άρης άφησε αιχμές για τον Τάκη και ξεκίνησαν να λογομαχούν.

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε ο Τάκης. Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος κι άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με  ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;». «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;» του απάντησε ο Τάκης. Εκείνη τη στιγμή επενέβησαν άτομα της παραγωγής για να ηρεμήσουν τα πνεύματα κι έβγαλαν έξω τόσο τον Άρη όσο και το Τάκη, που ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!