GOSSIP

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα και τον... ταΐζουν! [εικόνα]

Στην πατρίδα του την Ελλάδα, έχει επιστρέψει αυτές τις ημέρες ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός και είδαμε έναν επίσης γνωστό παρουσιαστή να σπεύδει να τον... ταΐσει! 

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ο Λιανός, ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο γιατί έχει κάποιες προσωπικές υποθέσεις στην Ελλάδα και πως θα επιστρέψει σύντομα. Μέχρι τότε παρουσιαστής θα είναι ο Ατζούν.


«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι θα λείψω για κάποιες ημέρες. Θα γυρίσω στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έρχεται μια σπουδαία εβδομάδα για εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ και εσείς σίγουρα θα το χαρείτε τον Ατζούν που θα έρθει να παρουσιάσει τα επόμενα έπαθλα, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά. Ζηλεύω πραγματικά που δεν θα είμαι μαζί σας γιατί θα περάσετε υπέροχα και θα διεκδικήσετε υπέροχα έπαθλα»», είπε ο Γιώργος Λιανός.

 

Πράγματι ο Λιανός βρίσκεται πίσω στην Αθήνα και μάλιστα συναντήθηκε με το συνάδελφό του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος έσπευσε να του δώσει να φάει γλυκό γιατί όπως είπε «έχει μείνει μισός!».

 


«Μισός γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο. Κάτσε να τον ταΐσω ένα εκμέκ να επανέλθει σταδιακά… Θα στείλω και πακέτο στο #survivorGR να τους γλυκάνω να ηρεμήσουν» έγραψε στο Instagram o Γρηγόρης Γκουντάρας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!