TV BITS

Love It: Η Τζο λέει πως ο Στάθης της επιτέθηκε - «Ήταν έτοιμος να μου ορμήξει»

Η Τζο Μαριδάκη, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor στο τελευταίο συμβούλιο έκανε σήμερα στην εκπομπή Love It τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της και όπως θα δείτε, δεν μάσησε τα λόγια της για κάποιους συμπαίκτες της.

Αρχικά είπε το πόσο περήφανη νιώθει με την πορεία της στο παιχνίδι, αλλά είπε πως η αποχώρησή της ήταν άδικη.

Στην πορεία άρχισε να... καρφώνει συμπαίκτες της και να μιλά για μαγειρέματα και στημένες ψηφοφορίες 

Τα πυρά της στράφηκαν κυρίως εναντίον της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Στάθη Σχίζα, αλλά και του Άρη Σοϊλέδη για τη στάση που κρατούν στο παιχνίδι.

«Νομίζω ότι είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της κάνω κάτι. Η ίδια δεν θέλει να «δώσει» κανένα φίλο της και προσπαθούσε πάρα πολύ για τις ατομικές ασυλίες ενώ ήξερε πως η ίδια δεν βοηθά στην ομάδα, δεν φέρνει πόντο και κοιμάται όλη μέρα. Γενικότερα λέει πολλά ψέματα και προσπαθούσε να το παίξει δίκαια. Αυτή η παρέα το παίζει κύριοι, καθωσπρέπει και σωστοί αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται» είπε η Τζο Μαριδάκη για την εμπειρία της στο Survivor.

«Δεν παίζουν δίκαια, στήνουν ψηφοφορίες. Έχουν τον Άρη και τους λέει τι να ψηφίσουν. Μετά το συμβούλιο ο Στάθης μου έκανε επίθεση, με έβρισε, ήταν πραγματικά έτοιμος να μου ορμήξει. Δεν έχει δικαίωμα να μου μιλήσει έτσι. Το θεωρώ πολύ ανώριμο ένας άντρας, που έχει ένα παιδί, να μιλήσει έτσι σε έναν άνθρωπο 19 ετών» πρόσθεσε η Τζο Μαριδάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!