GOSSIP

Ανησυχία για την υγεία του Κώστα Καζάκου - Αποχώρησε από παράσταση

Τον ερχόμενο Μάιο ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος θα γιορτάσει τα 87α γενέθλιά του και αυτές τις μέρες ο ίδιος ετοιμάζονταν για την πρεμιέρα της παράστασης «Ματωμένα χώματα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη , που θα έκανε πρεμιέρα αμέσως μετά το Πάσχα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Όμως λίγο πριν την πρεμιέρα, ο πρωταγωνιστής αποχώρησε για λόγους υγείας, εγείροντας ανησυχία στους θαυμαστές του.

Μάλιστα την αποκάλυψη της αποχώρησης του Κώστα Καζάκου και της αντικατάστασής του από το Νικήτα Τσακίρογκου, την έκανε ο  ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης που πρωταγωνιστεί επίσης στην παράσταση.


Ο Μιχάλης Σαράντης, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο για την παράσταση στο οποίο βλέπουμε και το Νικήτα Τσακίρογλου και έγραψε τα ακόλουθα: «Ο κύριος Καζάκος δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορεί να συμμετέχει στην παράσταση μας. Του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς περαστικά και ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά σύντομα στη σκηνή! Στη θέση του μας έκανε την τιμή να είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου! Τα Ματωμένα Χώματα ετοιμάζονται! Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!