TV BITS

Survivor: Οι Κόκκινοι χθες κέρδισαν ένα σπουδαίο έπαθλο και... ξεσάλωσαν [βίντεο]

Ένα από τα σπουδαιότερα και πιο πολυπόθητα έπαθλα του φετινού κύκλου του Survivor ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο ο Ατζούν και είδαμε έναν από τους συναρπαστικούς αγώνες της σεζόν, καθώς και οι Μπλε και οι Κόκκινοι ήθελαν διακαώς να το κατακτήσουν.

Το έπαθλο ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι αλλά για να το κατακτήσουν οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σε έναν απαιτητικό στίβο, να κυλιστούν στις λάσπες και να περάσουν δύσκολα εμπόδια.

Λίγο πριν το τελευταίο run οι ομάδες ήταν στο σκορ 9 – 9. Στάθης Σχίζας και Σταυρούλα Χρυσαείδη από την κόκκινη ομάδα και Άρης Σοϊλέδης με Βρισηίδα Ανδριώτου από την μπλε ολοκλήρωσαν έναν ανατρεπτικό αγώνα στο Survivor, με την Σταυρούλα να πετυχαίνει πιο γρήγορα τον τελικό στόχο.

Οι κόκκινοι κέρδισαν το ταξίδι στο Μαϊάμι κι ο Acun Ilicali ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να επιλέξουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, μιας και το σκορ τους ήταν πολύ κοντά. Ο παίκτης της μπλε με τη σειρά του θα επέλεγε κι ακόμα ένα φίλο του. Οι κόκκινοι διάλεξαν τον Άρη Σοϊλέδη κι αυτός τον καλό του φίλο, Γιώργο Ταλάντσεβ.

 

Όλοι οι Κόκκινοι και οι δύο τυχεροί Μπλε φάνηκαν να απολαμβάνουν το έπαθλο και ξεσάλωσαν παντού ακόμα και σε... greek taverna.

 

 

 

Στη δε επιστροφή ο Κατσαούνης ήταν τόσο ευτυχισμένος που είπε: « αν πέθαινα τώρα θα ήμουν ευχαριστημένος με τη ζωή μου»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!