TV BITS

Survivor: Νέους άγριους καβγάδες με συμπαίκτες του έστησε ο Εμμανουήλ [βίντεο]

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει αποδείξει πως όσο παραμένει στο Survivor, θα φροντίζει να έρχεται σε αντιπαράθεση με πολλούς και να εκνευρίζει τους συμπαίκτες του και στο επεισόδιο της Δευτέρας δεν... απογοήτευσε κανένα, αφού και πάλι ο μακιγιέρ τσακώθηκε με δύο συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Κωνσταντίνο να επιτίθεται στον Τάλα, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και του μίλησε άσχημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Εμμανουήλ κατάλαβε πως κάποιοι συμπαίκτες του τον σχολίαζαν και στράφηκε κατά του Ταλάντσεβ:  «Δεν γουστάρω να μιλάς για εμένα. Το κάνεις συνεχώς. Περνάω από μπροστά και με κοροϊδεύεις. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό. Θα μιλώ όσο γουστάρω. Σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι; Όταν πληρώσεις αυτό που κάνεις. Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Τι να κάνω μαζί σου ρε φίλε να κλαίω; Αφού σε βλέπω κι είσαι για γέλια ρε φίλε. Κοίτα αυτά που κάνεις. Να πληρώσω εγώ για τι; Αγόρι μου ο μεγαλύτερος κ… εδώ μέσα είσαι εσύ. Και το ξέρουνε όλοι» του απάντησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ στο Survivor.

 

Στην πορεία είδαμε να ξεσπά νέος καβγάς ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τον Τάκη. Αυτήν τη φορά αφορμή υπήρξαν τα νεύρα που είχε ο Τάκης λόγω της βροχής αλλά και του γεγονότος πως οι συμπαίκτες του δεν τον άφησαν να κοιμηθεί. Ο ίδιος τα «έριξε» για ακόμα μια φορά στον Εμμανουήλ με τον τελευταίο να αντιδρά: «Κλείσε το στόμα σου ρε. Που λες πως σας ανακάτεψα. Νευρόσπασμα. Σε κοροϊδεύουν όλοι και γελά όλη η Ελλάδα μαζί σου. Γελοίε… Μην με ακουμπήσεις ξανά με το πόδι σου. Βλάκα»

Από την άλλη, ο Τάκης του απάντησε στο Survivor: «Γιατί με βρίζεις; Να πας στο δ…ο… Αυτός έρχεται και μου λέει για την Σοφιάνα και τον Άρη ότι παίζει κάτι μεταξύ τους και θα τα πω στην παραγωγή… Θα δεις τι θα πάθεις.»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!