TV BITS

Survivor: Ο Ατζούν πέταξε μια επική ατάκα για τους Παναγιωτοπούλου - Πηλαδάκη

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor έχει αναλάβει χρέη παρουσιαστή αυτές τις μέρες και στο ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο Γιώργος Λιανός απουσιάζει για λίγες μέρες από τα καθήκοντά του, έχοντας επιστρέψει Ελλάδα και στο χθεσινό επεισόδιο ακούσαμε τον Ατζούν να ξεστομίζει μια επική ατάκα απευθυνόμενος προς τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και το σύντροφό της.

Λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα με έπαθλο το ταξίδι στο Μαϊάμι, ο Ατζούν αναφέρθηκε στον 55χρονο επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη που είναι ο σύντροφος της παίκτριας της κόκκινης ομάδας και το μοντέλο και ηθοποιός ναι μεν γέλασε, αλλά η αμηχανία της ήταν εμφανής.

«Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι, αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον για σένα είναι το αγόρι σου, ο Κώστας. Είναι πολύ καλό παιδί από την Ελλάδα. Εύχομαι να είστε πολλά χρόνια μαζί και να είστε χαρούμενοι. Τον ξέρω πριν από σένα. Στον πρώτο κύκλο του Survivor... Όχι δεν τον γνώρισα προσωπικά, τον ξέρω από εκεί, αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι σε παρακαλώ μείνε μαζί της και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Είναι πολύ αισιόδοξο κορίτσι και εύχομαι ότι δε θα στείλεις άλλο κορίτσι στα επόμενα Survivor», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί  στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Πηλαδάκης είχε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, όταν συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Survivor. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!