GOSSIP

Eurovision: Η Αμάντα Γεωργιάδη συνάντησε την Καλομοίρα και τον Ρουβά [βίντεο]

Πανέτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του Τορίνο, δηλώνει πως είναι η  Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord, και πριν αναχωρήσει για Ιταλία, φρόντισε να συναντηθεί με καλλιτέχνες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο στο διαγωνισμό και απέσπασε συμβουλές.

Αυτές οι συναντήσεις καταγράφηκαν από κάμερα και από το Σάββατο (30/04) και κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, θα προβάλλεται στην ΕΡΤ1, στις 19:10, η εκπομπή «Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision».

Έτσι, λοιπόν, στα πρώτα δύο επεισόδια η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord συνάντησε τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα και εκείνοι έδωσαν στη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας τις συμβουλές τους, σύμφωνα με σχετικά αποσπάσματα που μεταδόθηκαν, την Τρίτη (26/04), από την εκπομπή Love It.

Αρχικά, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord συνάντησε τον Σάκη Ρουβά στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης», όπου είχε πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της Eurovision 2006 με τον τραγουδιστή στον ρόλο του παρουσιαστή.

Όσον αφορά στη Eurovision, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: «Πηγαίνοντας στη Eurovision, κερδίζεις εκπληκτικές εμπειρίες. Βεβαίως, αν κερδίσεις και την πρώτη θέση, κερδίζει και την πρώτη θέση, αλλά αυτό που πραγματικά κερδίζει είναι όλη αυτή η υπέροχη ενέργεια και όλη αυτή η εμπειρία που νομίζω ότι δεν υπάρχει αντίστοιχη στην καριέρα ενός τραγουδιστή. [...] Το outfit πρέπει να εξυπηρετεί τη δική σου παρουσία, πρέπει να εξυπηρετεί εσένα, να αισθάνεσαι άνετα και όμορφα, μέχρι εκεί».

Στη συνέχεια, συνοδεία κιθάρας, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησαν το «This Is Our Night», με το οποίο ο τελευταίος είχε πάρει την έβδομη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision 2009.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Ρουβάς είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στη Eurovision 2004 με το κομμάτι «Shake It», καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με 252 βαθμούς, οπότε είναι και η ελληνική συμμετοχή με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του θεσμού μέχρι σήμερα.

Η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord πήγε στο γυμναστήριο και εκεί συνάντησε την Καλομοίρα, 14 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision με το τραγούδι «Secret Combination» που πήρε την τρίτη θέση με 218 βαθμούς.

Ωστόσο, η Καλομοίρα γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τη βραδιά του εθνικού τελικού, λέγοντας: «Ήταν μια τρελή εμπειρία, είχα τόσο άγχος, πιο πολύ απ' ό,τι στη σκηνή της Eurovision. Η ενέργεια πίσω από τη σκηνή ήταν κάπως, όλοι ήταν αγχωμένοι».

Πάντως, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord συνόδευσε την Καλομοίρα σε μια ακουστική εκδοχή του «Secret Combination».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!