TV BITS

Survivor: Οι Βρισηίδα και Μαρτίκας έχουν έρθει πολύ... κοντά [βίντεο]

O Μαρτίκας δείχνει να έχει έρθει πολύ κοντά με την Βρισηίδα η οποία επίσης δείχνει να τον έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους συμπαίκτες καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται.

Με αφορμή έναν καβγά στην καλύβα των Μπλε στο Survivor, ο Μαρτίκας αποκάλυψε ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Βρισηίδα καθώς όπως είπε ο Τάκης, θα μπορούσε να την είχε ψηφίσει στην τελευταία ψηφοφορία αντί για τη Σοφιάννα.

 

«Βλέπω ότι ο Μαρτίκας έχει μία παραπάνω συμπάθεια απ’ ότι θα έπρεπε να έχει προς τη Βρισηίδα, αλλά δεν μπορώ να πω 100% ότι αυτό είναι κάτι ερωτικό ή απλά ότι είναι κάτι παραπάνω από φιλικό», ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας. 


Πράγματι ο Μαρτίκας δείχνει να έχει έρθει πολύ κοντά με την Βρισηίδα η οποία επίσης δείχνει να τον έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους συμπαίκτες καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται.


Πλέον μένει να δούμε αν η ιδιαίτερη αυτή σχέση που υποστηρίζει ο Τάκης πως υπάρχει μεταξύ Μαρτίκα και Βρισηίδας θα αποκαλυφθεί και θα εκδηλωθεί ή αν πρόκειται μόνο για μία συμπάθεια ή ακόμα και φιλία. 

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!