TV BITS

The Masked Singer: Απόψε μια... Μαργαρίτα θα γιορτάσει την Άνοιξη [τρέιλερ]

Η Πρωτομαγιά βρίσκεται προ των πυλών και το ΤΗΕ MASKED SINGER υποδέχεται την γιορτή των λουλουδιών, με μια πανέμορφη Μαργαρίτα. Η νέα Μάσκα κάνει την εμφάνισή της στη σκηνή του φαντασμαγορικού show απόψε στις 21.00 και εντυπωσιάζει με την παρουσία της.

Η Μαργαρίτα όπως δηλώνει, ήρθε κατευθείαν από το πιο ηλιόλουστο και πανέμορφο σημείο της Ελλάδας, αγαπά το καλοκαίρι και είναι μεγάλη φίρμα!


Οι detectives, ανανεωμένοι και με πιο καθαρό μυαλό βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα. Ή τουλάχιστον… έτσι νομίζουν. Ο Νίκος Μουτσινάς κάθε φορά που διαισθάνεται ότι μαντεύει σωστά, φορά ένα στέμμα.

Κάποιοι… ζηλεύουν και φορούν τιάρα ενώ ένα άτακτο «χέρι» κάνει την εμφάνισή του στην παρέα!

Ποια Μάσκα έχει επηρεαστεί από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν; Ποια νανουρίζεται με τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου και ποια φέρνει αφίσα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως το άτομο που για κάποιο λόγο είναι σημαντικό στη ζωή της; Ποια Μάσκα σημάδεψε η ατάκα «Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;».


Οι Μάσκες, εκτός από τις αστείες, έχουν και τις συναισθηματικά φορτισμένες τους στιγμές. Ο Γορίλας, ύστερα από μια συγκλονιστική ερμηνεία, συγκινείται όταν δηλώνει πως «έπρεπε να κρυφτώ πίσω από μια μάσκα για να ακούσω πως έχω ωραία φωνή.»

Ύστερα από τρία επεισόδια, τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει είναι αρκετά! Το twitter όπως και οι Detectives έχουν κάνει ήδη κάποιες προβλέψεις όμως η επιβεβαίωση ή η έκπληξη θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Unmasking.

Ας κάνουμε μία ανασκόπηση στα στοιχεία που θα μας φέρουν πιο κοντά στην πραγματική ταυτότητα των Μασκών.

Αχινός
Τα στοιχεία: Ο κόσμος του έχει γοργόνες αλλά και πολλούς μάγκες. Είναι πολυταξιδεμένος και έχει βρεθεί όπου υπάρχει Έλληνας! Γεννήθηκε στη στεριά όμως η θάλασσα είναι το στοιχείο του.


 
Μωρό
Τα στοιχεία: Πιστεύει πως τα μωρά πρέπει να είναι πάντα στην πίστα ενώ για να έρθει στη σκηνή του The Masked Singer πήρε την πρώτη πτήση που βρήκε. Γεννήθηκε σε μία πόλη που έχει βγάλει πολλούς διάσημους τραγουδιστές αλλά και ποδοσφαιριστές και στο κουδούνι του σπιτιού που μεγάλωσε υπήρχε το όνομα μίας πολύ γνωστής τραγουδίστριας. Είναι αρχηγός από κούνια. Έχει σπουδάσει αρχαίο θέατρο όμως έχει δουλέψει και ως ναυαγοσώστης.

Γορίλας
Τα στοιχεία: Τα μπλε μαλλιά που έχει στο σόου του έχουν αρέσει πολύ και επειδή τολμά τις αλλαγές τη συγκεκριμένη σκέφτεται να την κρατήσει. Πριν από την εμφάνισή του στο The Masked Singer είχε τραγουδήσει μόνο μία φορά ελληνικά ωστόσο έχει μουσικά ακούσματα από όλα τα είδη κάτι ακόμα που έχει κοινό με τον Eric Clapton και τον Ozzy Osbourne. Δεν είναι ο πολυλογάς της πολυκατοικίας αλλά ένας δυνατός, ανεξάρτητος γορίλας που στο τέλος της ημέρας ψάχνει μία αγκαλιά για να σωθεί. Η νέα του αγάπη είναι η μαγειρική.

Cyber Girl
Τα στοιχεία: Διαθέτει καυτό ταπεραμέντο που πηγάζει από τις ιταλικές ρίζες της. Γεννήθηκε μελαχρινή αλλά πλέον έχει μία αξιοζήλευτη ξανθιά κόμη. Έχει περάσει από πολλά μονοπάτια για να φτάσει στο δρόμο της επιτυχίας. Ανάμεσα στα ταλέντα της, εκτός από τη μαγειρική, είναι και η παρουσίαση. Η καρδιά της ανήκει σε εκείνον που έβαλε το ωραιότερο γκολ της ζωής του με εκείνη και πλέον δεν ασχολείται με όσα γράφονται ή ακούγονται για εκείνη. Σε κάθε συνέντευξή της τονίζει πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική ενώ δηλώνει πως αν θελήσουμε να τη βρούμε αρκεί μόνο να πατήσουμε 82 στο GPS μας! Έχει μία στρατιά από πιστές followers στα social και επιλέγει να ανεβάζει τις φωτογραφίες της χωρίς φίλτρα και ρετούς.


Μινώταυρος
Τα στοιχεία: Η ζωή του ακούγεται σαν παραμύθι όμως είναι αληθινή. Χρειάστηκε να κάνει τουλάχιστον 26 ώρες ταξίδι για να βγει στο δικό του φως. Είναι ένας μοναχικός τύπος αλλά και επαναστάτης που από μικρός ήθελε να σπάσει το πολιτικό κατεστημένο και τη μοίρα του. Ανέλαβε διαφορετικούς ρόλους για να αναδείξει τα ταλέντα του και έπαιξε το ρόλο της ζωής του όπως τον έγραψε ο ίδιος. Ανακάλυψε το κάρμα του στην παλιά γειτονιά ενώ το όνομά του γράφτηκε στο διασημότερο περιοδικό του κόσμου. Αφού γιόρτασε το γεγονός έκανε κατάληψη στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη. Το χόμπι του είναι η συλλογή εμπειριών και έχει υπάρξει ονειροπόλος πολιτικός.

Τσολιάς
Τα στοιχεία: Η γέννησή του δεν πέρασε απαρατήρητη και το όνομά του είναι βαρύ. Έχει πάρει ευχές από την Ελληνίδα που περπάτησε και εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Έχει πρωταγωνιστήσει πολλά χρόνια στην prime time της ελληνικής τηλεόρασης με τις ασπρόμαυρες ταινίες ήταν το σημείο έμπνευσης για εκείνον. Συχνά τον ρωτάνε ποια είναι η αγαπημένη του ταινία. Ο έρωτας είναι για εκείνον έμπνευση και βλέπει τη ζωή σαν ένα ταγκό για δύο. Στη δεύτερή του εμφάνιση δεν έκανε την πάπια και απαιτεί στο άκουσμά του να βαράμε προσοχή. Έχει κολυμπήσει σε ένα πολύ γνωστό ποταμό της Ελλάδας.

Ποπ Κορν  
Τα στοιχεία: Κατάγεται από τα βόρεια και έχει καταπιαστεί με πολλά επαγγέλματα.  Επαγγέλματα στα οποία χρειάστηκε να φορέσει φανέλες, μαγιό, τιράντες και κοστούμια. Ο κόσμος τον αγαπάει γιατί είναι καλό παιδί και οι γυναίκες λένε πως είναι ένα… παραδοσιακό… ποπ κορν! Το 17 είναι ο τυχερός του αριθμός και η καριέρα του το ταξίδεψε σε μία μεγάλη έρημο. Από παιδί κάνει υγιεινή διατροφή και δεν πίνει αλκοόλ, έχει μία μεγάλη συλλογή από… παπούτσια τα οποία είναι… king size! Τα βράδια είναι αληθινός ιππότης…


Αλήθεια εσείς ποιους έχετε ανακαλύψει;

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!