GOSSIP

Η Καίτη Γκρέυ μετά από 5 μήνες έμαθε πως ο γιος της Βασίλης πέθανε

Η 98χρονη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, μόλις πρόσφατα έμαθε πως πριν από πέντε μήνες, έφυγε από τη ζωή, ο γιος της Βασίλης Ηλιάδης.

Ο Βασίλης Ηλιάδης, ο πατέρας της επίσης διάσημης τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη (είναι εγγονή της Καίτης Γκρέυ) πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά οι οικείοι της μεγάλης τραγουδίστριας Καίθτης Γκρέυ, δεν της είχαν αποκαλύψει το θάνατό του, για να μην κλονιστεί η ήδη επιβαρυμένη υγεία της.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου, Νίκου Νικόλιζα η σπουδαία τραγουδίστρια αγνοούσε το τραγικό γεγονός του θανάτου ενός εκ των δύο γιων της,  μέχρι πολύ πρόσφατα και όλους αυτούς τους μήνες περίμενε τον γιο της Βασίλη να την επισκεφθεί. Η Καίτη Γκρέυ, όπως διαβάζουμε, “κατέρρευσε” όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του γιου της, καθώς του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Πριν από λίγες ημέρες ο δεύτερος γιος της, Φίλιππος, επισκέφτηκε την Καίτη Γκρέυ και πάνω στη συζήτηση της είπε: «Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα εκείνη φάνηκε σαστισμένη.

«Έφυγε λοιπόν ο Βασίλης μου», τους είπε κοιτώντας με τα μάτια χαμηλωμένα, σαν να μην ήθελε να πιστέψει ότι το αγαπημένο της παιδί πέταξε στους ουρανούς. Πλέον η Καίτη Γκρεύ δεν αποζητά πια τον Βασίλη της, βυθισμένη πολλές φορές σε άλλες σκέψεις.

Όλο αυτό το διάστημα, η Καίτη Γκρέυ που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, περίμενε υπομονετικά να πάει ο αγαπημένος της γιος να την επισκεφθεί.

Ο Βασίλης Ηλιάδης άλλωστε, ήταν το πρόσωπο που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε της αφήγηση, ακόμα και στις δυο βιογραφίες που εκδόθηκαν για τη ζωή της, η ίδια μιλούσε με περηφάνια για τα βάσανα που πέρασε για να τον κρατήσει στη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!