GOSSIP

Φούντωσαν οι φήμες πως είναι έτοιμη για δεύτερο γάμο η Δέσποινα Βανδή

Φωτιές άναψε ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μια σειρά από αναρτήσεις που έκανε στα social media, η Soula Glamorous.

H γνωστή influencer, που συχνά φροντίζει να αποκαλύπτει καυτές ειδήσεις της ελληνικής σόουμπιζ, στην ουσία λέει πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται!


Όπως αναφέρει το fthis.gr η μια ανάρτηση έγραφε: «Ποια τραγουδίστρια, κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;» ανέφερε μια από τις αναρτήσεις, ενώ σε επόμενο story ουσιαστικά δινόταν η απάντηση στο κουίζ, καθώς υπήρχε η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη που έγραφε «Και στα δικά μας».

Θυμίζουμε πως στο «Chart Show» του Σαββάτου εμφανίστηκε και ο Μανώλης Κονταρός, που, αφού ερμήνευσε ένα από τα κορυφαία παραδοσιακά Κρητικά τραγούδια, τον “Πραματευτή” του Νίκου Ξηλούρη, κάθισε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και με μία μαντινάδα αναφέρθηκε στην… κουμπαριά τους.

«Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στριμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον “αέρα”. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω» είπε ο Μανώλης Κονταρός και η Δέσποινα Βανδή έμεινε άφωνη και χαμογέλασε αμήχανα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!