TV BITS

Κάτι Ξαναψήνεται: Νέος μήνας και μια νέα εβδομάδα μετά… μουσικής ξεκινάει

Αυτή η εβδομάδα στο Κάτι Ξαναψήνεται σίγουρα θα είναι διαφορετική, αφού επιφυλάσσει εκπλήξεις, ανατροπές, προκλήσεις και αναπάντεχα γεγονότα. Πέντε διαγωνιζόμενοι που συμμετέχουν σε μουσικές και θεατρικές σκηνές βάζουν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές αλλά και με τις φωνητικές τους ικανότητες.

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου η Ζωή, τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου και όχι μόνο, μας ανοίγει το σπίτι της και μπαίνει στην κουζίνα να ετοιμάσει ένα μενού που της αρέσει πολύ και να μας δώσει τη μυστική συνταγή για το γλυκό της. Οι καλεσμένοι ενθουσιάζονται με το γεύμα, ενώ ο Χρήστος δείχνει από την αρχή την προτίμησή του στη Ζωή, όχι μόνο για το πιάτα που ετοίμασε αλλά της κάνει και ανοιχτή πρόταση… να γνωρίσει τους γονείς του.

 

Τρίτη 3 Μαΐου και η δασκάλα πιάνου και μονωδίας Άννα, με ρίζες από Σικελία και Σμύρνη, προσπαθεί να φτιάξει πιάτα για να ικανοποιήσει τους καλεσμένους της, αλλά αυτό που κερδίζει στα σίγουρα την παρέα είναι η φωνή της. Ο Χρήστος, «ο γαμπρός» όπως τον βάφτισε η Κωνσταντίνα, καθυστερεί σε όλο το δείπνο και φτάνει τρέχοντας στο επιδόρπιο λέγοντας πως έψαχνε βέρες για την Ζωή. Μια δικαιολογία που δεν πείθει κανέναν…

 

Την Τετάρτη 4 Μαΐου είναι σειρά της έτερης Άννας. Είναι δασκάλα γιόγκα και τραγουδίστρια μοντέρνου και κλασικού τραγουδιού. Μπαίνει στην κουζίνα και τα πιάτα που ετοιμάζει στην κυριολεξία μαγεύουν την παρέα. Όμως μια δυσάρεστη εξέλιξη προκύπτει και ο Χρήστος ανακοινώνει κάτι που τους αφήνει όλους άφωνους.

 

Πέμπτη 5 Μαΐου και ο δεύτερος Χρήστος της παρέας, μας ανοίγει το σπίτι του και «ορμάει» στην κουζίνα για ένα αξέχαστο μενού, όπως δηλώνει. Παραδοσιακές γεύσεις από την Κατερίνη ξετρελαίνουν τους καλεσμένους του. Το κέφι απογειώνεται με τη συντροφιά της μουσικής και η βραδιά κλείνει ιδανικά.

 

Παρασκευή 6 Μαΐου και αυτή η ανακοίνωση για το νικητή της εβδομάδας δεν μοιάζει με καμία άλλη, αφού οι τέσσερις πλέον οικοδεσπότες έχουν να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση. Πρέπει να μαγειρέψουν ξανά το ίδιο πιάτο σε συγκεκριμένο χρόνο και να βαθμολογήσουν ο ένας τον άλλον.

 

Ποιος θα είναι ο νικητής και πόσο θα επηρεάσει το αποτέλεσμα η πρόκληση αυτή;

 

 

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:40 στο ΣΙΓΜΑ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!