TV BITS

Survivor: Δύο γυναίκες είναι υποψήφιες για αποχώρηση μαζί με τον Τάκη

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο πρώτος παίκτης που ψηφίστηκε ως υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, δύο ακόμη άτομα προστέθηκαν στη λίστα όσων κινδυνεύουν να φύγουν αυτή την εβδομάδα.

Οι Μπλε ηττήθηκαν και στο δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Και ο Τάκης Καραγκούνιας εμφανίζονταν βέβαιος και πριν την έναρξη του αγώνα πως η ομάδα του θα σημείωνε νέα ήττα, αφού θεωρεί πως κάποιοι έχουν καταστρώσει σχέδιο για να τον κάνουν να αποχωρήσει και... στήνουν τις ασυλίες.


Στο χθεσινό συμβούλιο επανέλαβε τις απόψεις του.

 

Στη νέα ψηφοφορία, όμως, οι Μπλε είχαν και πάλι ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να βγει στον τάκο και ενδεχομένως να αποχωρήσει από την ομάδα τους. Έτσι και ψηφίστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

Στη συνέχεια η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για την μπλε ομάδα του Survivor, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της στον τάκο και αυτή ήταν η… Σοφιάνα Αβραμάκη, ενώ η Στέλλα έκανε λόγο για "βρώμικο παιχνίδι" και "πλεκτάνες" !

Στη συνέχεια όλοι οι υποψήφιοι μίλησαν και η Βρισηίδα μίλησε και αυτή για... πηγαδάκια και "τετράδες" τονίζοντας πως δεν είναι τόσο χαζή όσο νομίζουν



Ο Τάκης επανέλαβε πως επιβεβαιώθηκαν όλα όσα έλεγε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!