GOSSIP

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου καταγγέλλει βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη

Μια νέα καταγγελία για βιασμό ηθοποιού από γνωστό σκηνοθέτη έρχεται να ταράξει τον καλλιτεχνικό χώρο στην Ελλάδα, καθώς η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, καταγγέλλει βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη, που ισχυρίζεται πως έγινε το 2010 όταν η ίδια ήταν 21 ετών.

Η 33χρονη σήμερα Έλενα τονίζει πως το ελληνικό me too της έδωσε θάρρος να προβεί στην καταγγελία.

Ο γνωστός σκηνοθέτης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Έλενα Αθανασοπούλου. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ηθοποιός, ένα βράδυ την κάλεσε για δείπνο και μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Όπως ισχυρίζεται στην μήνυση της, ο 58χρονος φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι όπου φέρεται να την βίασε.

Η ίδια , μάλιστα, δήλωσε χθες στην ΕΡΤ πως βίωσε ένα «άγριο περιστατικό» το οποίο χρειάστηκε χρόνο για να διαχειριστεί.

Το protothema.gr αναφέρει πως τον περασμένο Απρίλιο, η ηθοποιός είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο στο οποίο ουσιαστικά προειδοποιούσε για τα όσα ακολούθησαν και συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω μάθει για πάρα πολλά θύματά σου. Έχεις 40 χρόνια καριέρα οπότε εσύ γνωρίζεις καλύτερα πόσα θύματα έχεις. Μη λες δεξιά κι αριστερά….μπιπ, γιατί τα μαθαίνω όλα, έχω αφτιά και μάτια παντού...Μην προκαλείς άλλο γιατί γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος ότι δεν σε ξεπλαίνει τίποτα….».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Έλενα Αθανασοπούλου, αν και είναι μέλος του ΣΕΗ δεν κατέθεσε καταγγελία στο σωματείο, αλλά απευθύνθηκε κατευθείαν στις αρμόδιες Αρχές.

Μετά την μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!