GOSSIP

H Μαρία Αντωνά ξεσπά κατά του Τάκη για τα όσα είπε για τον Άρη [βίντεο]

Στα όριά της δείχνει να έχει φτάσει πλέον η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη και πλέον ξεσπά δημόσια από την εκπομπή της, κατά όποιου παίκτη του Survivor, μιλά άσχημα για τον μέλλοντα σύζυγό της.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας ξεσπάθωσε ξανά κατά του Άρη Σοϊλέδη.
«
«Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης. Το μόνο που έκανες ήταν να έχεις επικοινωνία με το τηλέφωνο κάποιου που το είχες βρει και να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Και αυτό, όχι για να λες σ’ αγαπώ στη γυναίκα του όπως είπες και να ξέρεις αν είναι καλά. Και εγώ θέλω να πω σ’ αγαπώ στην κορούλα μου και τη μητέρα μου που έχασε τον άντρα της, τον πατέρα μου…

Σου είπε η κοπέλα σου, ότι βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αυτά που έκανες με τη Σοφιάννα. Ας μην τα έκανες αυτά που κάνατε με την κολλητή σου και τα πήρε χαμπάρι ο Εμμανουήλ, να μην τα έβγαζε στη φόρα…. Είπες στον Εμμανουήλ, “Ξέρω τι έχεις πει και να τα διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει”», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Δεν ντρέπεται λιγάκι. Μιλάει συνέχεια για γάμο με την κοπέλα του έξω και κάνει όλα αυτά τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ μέσα», είπε στη συνέχεια.

Τα νέα λεγόμενα του Τάκη, προφανώς έκαναν έξαλλη την Μαρία Αντωνά η οποία σήμερα, εμφανώς εκνευρισμένη απάντησε στον Τάκη και με ειρωνική διάθεση, είπε πως ο Τάκης προφανώς ζηλεύει τις νίκες του Άρη και για αυτό το λόγο τα έχει βάλει μαζί του και θύμισε πως πριν λίγες εβδομάδες ο Τάκης άλλα έλεγε για τον Άρη.
 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!