GOSSIP

Ο Βαλάντης δήλωσε πως μετάνιωσε για τη φράση που είπε στην Ευρυδίκη

Ο Βαλάντης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor. Μάλιστα στάθηκε και στη φράση που είχε ξεστομίσει για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σημειώνοντας πως μετάνιωσε που την πλήγωσε.

«Μετάνιωσα που πληγώθηκε η Ευρυδίκη. Δεν ήταν πρόθεσή μου. Το είπα με λύπη μεγάλη, έχω περάσει το ίδιο πράγμα πριν από τρία χρόνια κι έχασα το μισό νεφρό μου. Έγινε αυτό επειδή είπαν στην Ευρυδίκη ότι είπα εγώ να κάνουμε ψεύτικη σχέση. Εκείνη τη στιγμή όταν νιώθεις ότι 20 άτομα είναι εναντίον σου…» είπε ο Βαλάντης.

«Από την πρώτη στιγμή που πήγα εκεί, όλοι ήθελαν να φύγω. Όλοι σαν άνθρωποι έχουν μια αξία αλλά σαν καριέρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ πήγα για να προφυλάξω και την αξία του καλλιτέχνη. Το Survivor αφήνει τον άλλον να μειώσει την καλλιτεχνική σου αξία» συμπλήρωσε ο Βαλάντης.

 

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά χρόνια και είπε πως στο σχολείο ήταν πάντα ο... χοντρός.

 

Παράλληλα αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον πρώην πρόεδρο Τραμπ των ΗΠΑ και εξήγησε πως ο ξάδελφός του που ζει στις ΗΠΑ είναι πολιτικός και ανήκει σε μια οικογένεια με πολιτική ιστορία

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!