GOSSIP

H έγκυος Britney Spears πόζαρε ολόγυμνη αγκαλιά με το σκύλο της [εικόνες]

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η ποπ σταρ Britney Spears, που ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο παιδί της με τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari και το τρίτο συνολικά παιδί της, αφού έχει αποκτήσει δύο γιους (ηλικίας 15 και 16 ετών) με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline.

H σταρ συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ανέβασε στο Instagram μια σειρά από νέες ολόγυμνες πόζες της όπου κρατά στην αγκαλιά της τον σκύλο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Τις νέες γυμνές πόζες της, τις συνόδευε και ένα μήνυμα στο οποίο καλεί τους πάντες να αφήσουν ελεύθερους και όσους μισούν και όσους αγαπούν και να πάρουν ένα σκύλο, γιατί οι άνθρωποι είναι χαζοί.


Πολλοί θεώρησαν πως η Britney κρατά το σκύλο για να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ωστόσο η ίδια, λίγο αργότερα ανέβασε ένα βίντεο όπου μας δείχνει ένα outfit που θα ήθελε να φορέσει στο φεστιβάλ Coachella (στο οποίο δεν πήγε ποτέ όσο βρίσκονταν σε καθεστώς κηδεμονίας από τον πατέρα της) και όπως θα δείτε η κοιλιά της δεν είναι και πολύ φουσκωμένη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!