GOSSIP

Η Αμάντα Γεωργιάδη δέχτηκε μια "περίεργη" ερώτηση δημοσιογράφου [βίντεο]

Λίγες μέρες μόνο απομένουν μέχρι τους Ημιτελικούς της Eurovision στο Τορίνο, που θα γίνουν στις 10 και 12 Μαΐου και φυσικά το μεγάλο τελικό στις στις 14 Μαΐου και η συμμετοχή της Ελλάδα, με το Die Together και την Αμάντα Γεωργιάδη (Amanda Tenjford) δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά στα προγνωστικά και μονίμως φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα (εμφανίζεται συχνά στην πέμπτη και στην έκτη θέση στους πίνακες των γραφείων στοιχημάτων). Ωστόσο αίσθηση προκαλεί μια ερώτηση που δέχτηκε η Αμάντα σε μια συνέντευξη Τύπου.

Πρόσφατα η Αμάντα έκανε και τη δεύτερη τεχνική πρόβα και ενθουσίασε τους πάντες με την ερμηνεία της. Μάλιστα στο poll των δημοσιογράφων μετά τις πρόβες 14 χωρών του Α Ημιτελικού, η Ελλάδα βρέθηκε στην κορυφή της λίστας.


Ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου η Αμάντα αρχικά δέχτηκε μια ερώτηση, που και η ίδια φάνηκε να απορεί τί ακριβώς αναζητούσε ως απάντηση, αφού ο δημοσιογράφος ουσιαστικά ρώτησε για την απόφαση των γονιών της (ο μπαμπάς της είναι Έλληνας και η μητέρα της Νορβηγίδα) να μετακομίσουν από την Ελλάδα στη Νορβηγία.


Ακολούθησε μια ακόμη πιο... περίεργη ερώτηση για τη διπλή καταγωγή της.

 Πιο συγκεκριμένα, ένας Πολωνός δημοσιογράφος ρώτησε την ελληνική συμμετοχή γιατί επιλέγει τραγουδίστριες οι οποίες είναι ομογενείς και μένουν εκτός Ελλάδος.

Η υπεύθυνη απάντησε εκ μέρους της τραγουδίστριας: «Πιστεύουμε ότι η Αμάντα όπως και οι άλλες καλλιτέχνες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα είναι εξαιρετικά ταλαντούχες τραγουδίστριες, για αυτό έχουμε το ενδιαφέρον για να επιτρέψουμε σε αυτούς, αυτά τα ταλέντα να λάμψουν».

 

Πολλοί σχολίασαν αρνητικά αυτή την ερώτηση, χαρακτηρίζοντάς την "ρατσιστική" και θύμισαν πως πάρα πολλές φορές, χώρες εκπροσωπούνται στο διαγωνισμό από ομογενείς ή από πολίτες της χώρας με καταγωγή από άλλη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!