GOSSIP

Eurovision: Τεχνικό πρόβλημα εμφανίστηκε στη δεύτερη πρόβα της Κύπρου

Τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αποστολές αρκετών χωρών στη Eurovision στο Τρόνο, κατά την διάρκεια των προβών τους στο PalaOlympico συνεχίζονται μέχρι και την έβδομη μέρα των τεχνικών προβών.

"Θύμα" αυτή την φορά έπεσε η συμμετοχή της Κύπρου με την Ανδρομάχη και το Ela, η οποία κάνει σήμερα τη δεύτερη τεχνική της πρόβα. 

Κατά την διάρκεια της τρίτης προσπάθειας, υπήρξε θέμα με τον ήχο στην αρχή του τραγουδιού, ενώ και η Ανδρομάχη αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα με το μικρόφωνό της. 

Έφτασε μάλιστα σε σημείο να σταματήσει την ερμηνεία της μετά την πρώτη στροφή του τραγουδιού και η πρόβα να επαναληφθεί, δύο φορές. Η Ανδρομάχη ανέφερε ότι δεν μπορούσε να ακούσει τίποτα κατά την διάρκεια της πρόβας.

Οι προσπάθειές της πάντως καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους αναγνωρίζοντας τη δυσκολία των τεχνικών προβλημάτων που κατάφερε ωστόσο η ίδια να αντιμετωπίσει και στις 3 δοκιμές με άνεση!

Να αναφέρουμε, πώς σύμφωνα με αποκλειστικές με πληροφορίες του ogaegreece.com η αποστολή της Κύπρου ζήτησε να αλλάξουν τα visuals κατά την παρουσίαση του τραγουδιού με αυτά να γίνονται πιο τηλεοπτικά. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε της θάλασσας και το κίτρινο του ήλιου.

Η δεύτερη τεχνική πρόβα είναι σημαντική, καθώς σε περίπτωση αδυναμίας ζωντανής παρουσίας κατά την διάρκεια του ημιτελικού, θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο βίντεο από αυτή την πρόβα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OGAE GREECE (@ogaegreece)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!