TV BITS

Survivor: Τέλος το Survivor για τον Κατσαούνη - Αποβλήθηκε μετά τον καβγά

Πολύ βαριά ποινή αποφάσισε να επιβάλει η παραγωγή του Survivor, στον Γιώργο Κατσαούνη, μετά από έναν καβγά που είχε στην καλύβα.

Το συμβάν έλαβε χώρα όταν ο Γιώργος Κατσαούνης πήγε να πάρει τα παπούτσια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου λόγω της βροχής αλλά κατά λάθος πήρε αυτά του Τάκη Καραγκούνια και τότε είδαμε να ξεσπά ένας άγριος καβγάς.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχώρησε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο, εξετάσαμε κάθε ενέργεια κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αμέσως μετά το περιστατικό, η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο από τους αγώνες και το Survivor, μέχρι να ληφθεί μια απόφαση.

Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!