GOSSIP

Η Σοφιάνα συναντήθηκε τελικά με τη σύντροφο του Άρη Σοϊλεδη [εικόνα]

Οριστικό τέλος στις φήμες περί... ειδυλλίου της με τον Άρη Σοϊλέδη, θέλησε να βάλει η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία, έχοντας επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα, φρόντισε να συναντήσει από κοντά τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή και παίκτη του Survivor και να της δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Θυμίζουμε πως η Σοφιάνα Αβραμάκη, που πρόσφατα αποχώρησε από το Survivor, είχε κατηγορηθεί επανειλημμένα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, πως έχει έρθει... πολύ κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη στον Άγιο Δομίνικο, μολονότι είναι ευρέως γνωστό πως ο Άρης, διατηρεί δεσμό με την Μαρία Αντωνά και οι δυο τους σχεδιάζουν το γάμο τους μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν του Survivor.


Η ίδια η Σοφιάνα, στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της είχε ρητά πει πως δεν υπήρχε τίποτα το ερωτικό με τον Άρη και είχε εκφράσει την πρόθεσή της να συναντήσει την Αντωνά και να της δώσει εξηγήσεις.


Και πράγματι οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 8/5 και πόζαραν μαζί στα social media.


«Τελικά βάλαμε καφέ και τα είπαμε» έγραψε στην ανάρτησή της η Σοφιάνα, πετώντας... σπόντες στον Εμμανουήλ, ο οποίος κάθε φορά που μιλούσε για αυτό το δήθεν ειδύλλιο, έλεγε στην κάμερα του Survivor «βάλε καφέ να στα πω».

Δείτε και το σχετικό βίντεο που είδαμε στην εκπομπή όπου εμφανίζεται η Μαρία Αντωνά, όπου η Σοφιάνα ακούγεται να λέει πως ο Άρης ξυπνούσε και κοιμόταν με το όνομά της Μαρίας.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!