GOSSIP

Αβάσταχτο πένθος για το διάσημο μουσικό Nick Cave - Πέθανε ο γιος του

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που βιώνει ο Nick Cave, αφού ο 64χρονος Αυστραλός μουσικός και τραγουδιστής, ανακοίνωσε πως πέθανε ο γιος του Jethro.

O 31χρονος Jethro ήταν γνωστός ως Jethro Lazenby (μητέρα του είναι η Beau Lazenby) έκανε καριέρα ως μοντέλο και είχε μάθει πως είναι γιος του διάσημου μουσικού σε ηλικία 7 ετών.


Ο ίδιος ο Nick με μια ανακοίνωση έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση, χωρίς να αποκαλύπτει τα αίτια θανάτου του γιου του.


«Με πολλή λύπη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, πέθανε. Θα ήμασταν ευγνώμονες για τον σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας αυτή τη στιγμή», έγραφε η λιτή ανακοίνωση του μουσικού.

O Jethro είχε αποφυλακιστεί μόλις δύο μέρες πριν το θάνατό του, καθώς είχε κατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά και ήταν γνωστό πως αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by susie (@susiecaveofficial)


Να σημειωθεί πως πριν από λίγα χρόνια, τον Ιούλιο του 2015, ο Nick Cave είχε θρηνήσει και το θάνατο του 15χρονου γιου του Arthur, που είχε πέσει σε ένα γκρεμό στο Brighton.


O Cave συνολικά είχε αποκτήσει 4 παιδιά και εκτός από τους δυο γιους που έφυγαν από τη ζωή, έχει δύο ακόμη γιους: τον 21χρονο Earl Cave, που εργάζεται ως ηθοποιός, και τον 31χρονο Luke Cave, που απέκτησε από το γάμο του με τη Βραζιλιάνα δημοσιογράφο  Viviane Carneiro.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!