GOSSIP

Αγωνία για την υγεία της διάσημης τραγουδίστριας Halsey

Οι σχεδόν 30 εκατομμύρια followers στο Instagram της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας Halsey, αγωνιούν για την υγεία της ποπ σταρ μετά την ανάρτηση βίντεο όπου τη βλέπουν να νοσηλεύεται.

Η 27χρονη τραγουδίστρια, πριν από 9 μήνες έφερε στον κόσμο το γιο της Ender και τώρα η ίδια με ένα βίντεο, που ανέβασε σε story παραδέχεται, πως μετά την εγκυμοσύνη της, η υγεία της έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και αποκαλύπτει πως πέρασε σχεδόν όλο το μήνα Απρίλιο στα νοσοκομεία.


Η σταρ έχει διαγνωστεί το τελευταίο διάστημα με πολλαπλά σύνδρομα όπως το σύνδρομο Ehlers-Danlos και το σύνδρομο Sjogren’s αλλά και με τα σύνδρομα MCAS(ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων) και ορθοστατικής ταχυκαρδίας.


Η ίδια στο βίντεο λέει πως οι γιατροί αναζητούν την αιτία της εμφάνισης αυτών των προβλημάτων και εικάζει πως ίσως πάσχει από κάποιο αυτοάνοσο, ενώ είπε πως είχε και ενδομητρίωση. 


Πάντως δεν χάνει την αισιοδοξία της και λέει στους φαν της πως είναι καλά και πως κάνει θεραπείες και είπε πως είναι βέβαιη πως θα μπορέσει να κάνει την Love & Power περιοδεία της που ξεκινά τον ερχόμενο Ιούνιο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!