TV BITS

Survivor: Οι Μαρτίκας - Βρισηίδα προκαλούν σχόλια - Δείτε τι λέει η αδελφή του Σπύρου

O φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου δείχνουν να έχουν έρθει πολύ... κοντά και αυτό το φημολογούμενο ειδύλλιο προκαλεί πολλά σχόλια στο Survivor, ενώ σήμερα ακούσαμε και την αδελφή του Μαρτίκα να σχολιάζει τη Βρισηίδα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, πριν την έναρξη του αγώνα έκανε πολλά πειράγματα στον Μαρτίκα για τη σχέση του με τη Βρισηίδα, σχολιάζοντας πως πλέον... λάμπει και πως το χαμόγελο είναι καρφωμένο στο πρόσωπό του.


Αυτό το ειδύλλιο σχολιάστηκε και στο συμβούλιο και αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης με το Λιανό να απορεί πως οι δυο τους ήρθαν τόσο κοντά και ο Σπύρος φάνηκε να είναι σε... αμηχανία, και τα πειράγματα συνεχίζονταν.
 

Μάλιστα σήμερα Πέμπτη 12/5, η αδελφή του Σπύρου Μαρτίκα μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε μάλιστα πως ο αδελφός της είχε χωρίσει λίγο πριν μπει στο Survivor και σχολίασε και το πιθανό ειδύλλιο με τη Βρισηίδα.


«Η Βρισηίδα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Ο Σπύρος δε μπορεί χωρίς γυναικεία παρουσία δίπλα του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί αυτό ίσως τον χαλαρώσει λιγάκι. Ίσως να τον απωθήσει λίγο και από τους καβγάδες που γίνονται με τον Τάκη. Δεν μπορώ τους καβγάδες, δε μπορώ. Δηλαδή όταν είναι Σάββατο και βλέπουν τα παιδιά γυρίζω κανάλι. Ο Σπύρος χώρισε έναν μηνά πριν μπει στο Survivor. Μαζί με την κοπέλα του έκανε την αίτηση. Ήταν στα χωρίσματα τότε. Ο Τάκης κάνει όλα αυτά τα πράγματα για να μη φύγει. Πρέπει λίγο να ηρεμήσει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!