GOSSIP

Η Αντωνά είπε πως αγαπά τον Τριαντάφυλλο γιατί στηρίζει τον Σοϊλέδη

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη του Τριαντάφυλλου προβλήθηκε την Κυριακή 15/5, και σε αυτή ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή τις νέες εμφανίσεις και συναυλίες που ξεκινά και το νέο του τραγούδι και μίλησε και για τα χρήματα που πήρε από το Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από ότι ξέρω μέσα στο Survivor μπορείς να με βρίσεις, μπορείς να μου μιλήσεις άσχημα, μπορείς να πεις οτιδήποτε για να με νευριάσεις αλλά δεν μπορείς να με χτυπήσεις ποτέ. Είναι το παιχνίδι έτσι. Αποβάλλεσαι και φιλάκια, είναι ο πρώτος κανόνας στο Survivor» και πρόσθεσε «Έβγαλα παραπάνω χρήματα από το έπαθλο, είναι η αλήθεια αυτή. Τα λεφτά που παίρναμε ήταν πολύ καλά. Εγώ προσωπικά πήρα πολύ καλά λεφτά από τον κύριο Ατζούν, του έδωσα και πολλά λεφτά από τις ψήφους» 

Τα όσα είπε ο τραγουδιστής σχολιάστηκαν σήμερα από την εκπομπή της Μαγγίρα, όπου και ακούσαμε τη Μαρία Αντωνά, τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη και μέλλουσα σύζυγό του, να αναφέρει πως κάθε βράδυ είναι στα τηλέφωνα με τον Τριαντάφυλλο και του έπλεξε το εγκώμιο καθώς αυτός στηρίζει τον Άρη στο φετινό Survivor.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!