TV BITS

Survivor: Είδαμε Έλληνες και Τούρκους παίκτες να αγωνίζονται μαζί [βίντεο]

Οι ανατροπές και τα μεγάλα έπαθλα συνεχίζονται στο Survivor και στο αγώνισμα της Δευτέρας. Έλληνες και Τούρκοι ενώθηκαν και έδωσαν μάχη ως Μπλε και Κόκκινοι. Με την διαφορά ότι το Τουρκικό Survivor φέτος δεν έχει απλούς παίκτες αλλά πολύπειρους all stars. 
 

Αρχικά Ατζούν και Λιανός παρουσίασαν τις δύο ομάδες, κάνοντας και μία μικρή αναφορά στον κάθε παίκτη ξεχωριστά για να γνωριστούν όλοι. 

 

Ο Ατζούν μάλιστα με την ευκαρία εξήρε τον Γίωργο Λιανό για την πολύ καλή δουλειά που κάνει, ενώ ζήτησε και από τους Έλληνες παίκτες να μην τον στεναχωρούν!


Στα αγωνιστικά η Μπλε ομάδα κατάφερε χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλύτερη, να κερδίσεi τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Οι Έλληνες παίκτες τα πήγαν πολύ καλά και στην πλειονότητά τους κατάφεραν να φέρουν σχεδόν όλοι, από μία νίκη.

 

Έλληνες και Τούρκοι Μπλε, έφυγαν όλοι μαζί για ένα μοναδικό έπαθλο που σίγουρα θα θυμούνται για μια ζωή. Κέφι, χορός και κυρίως φαγητό, περίμενε τους παίκτες, ενώ ένα τεράστιο πάρτι είχε στηθεί για πάρτη τους σε πολυτελή βίλα !

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!