GOSSIP

Η Ιωάννα Μαλέσκου διέψευσε τις φήμες πως θα παρουσιάζει το Love Island

Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι αγάπης Love Island, που αναμένεται να προβληθεί την προσεχή τηλεοπτική σεζόν (πιθανά στα τέλη του καλοκαιριού) και μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής με νέους και νέες που θέλουν να βρουν τον... έρωτα σε ένα από τα πιο... πικάντικα τηλεοπτικά ριάλιτι.

Όμως ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά και για το πού θα γίνουν τα γυρίσματα, αλλά και για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση.


Εδώ και καιρό, ακούγεται έντονα το όνομα της παρουσιάστριας του Love It Ιωάννας Μαλέσκου, ως την επικρατέστερη για την παρουσίαση του Love Island, ωστόσο η ίδια φρόντισε χθες να το διαψεύσει κατηγορηματικά.

Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και είπε τα ακόλουθα στο Νίκο Μουτσινά:

«Βρήκα αυτό που θέλω. Θέλω την ηρεμία μου. Μου αρέσει να τα έχω όλα σε μια ισορροπία. Αυτό το «Love Island» όταν το ακούς είναι κάτι που σκέφτεσαι αμέσως την Ιωάννα; Τι σχέση έχει το “Love it” με αυτό; Να κάνω ένα οδοιπορικό, να πάω σε ένα ωραίο τοπίο να σου πω “ναι” Δεν θα παρουσίαζα το Love Island γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, γιατί δεν είμαι εγώ και γιατί αλλιώς έχω φανταστεί τον εαυτό μου. Προχωρημένη είμαι απλά σε άλλα θέματα. Δεν με ρώτησε κανείς αν ισχύει. Εσύ είσαι ο πρώτος μήπως είσαι και ο τελευταίος; Δεν είμαι εγώ για το “Love Island” με κανέναν τρόπο. Είμαι εδώ όμως για να μεταφέρω ευχάριστες ειδήσεις εφόσον μου ζητηθεί» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου στον Νίκο Μουτσινά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είπα όταν άκουσα το όνομά μου είναι ότι αν κάποιος συνδέει αυτό το project με ιδανικό πρόσωπο να το παρουσιάσει εμένα τότε κάτι κάνω λάθος εγώ. Δεν μου ταιριάζει αυτό το project. Δεν θα με πείραζε να κάνω ένα δελτίο ειδήσεων. Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο. Μου αρέσουν τα challenges άλλου τύπου. Είμαι love κορίτσι αλλά δεν θέλω το κομμάτι που μπορεί να παραπέμπει αλλού».

Τέλος, σχετικά με την εκπομπή της «Love it» και το αν θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης την νέα σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Νιώθω γεμάτη, νιώθω ότι έχω περάσει από πολλά νερά, έχω δει τα απόνερά μου και έχω καταλάβει τι θέλω για τα καλά. Μέχρι Ιούλιο θα πάμε, ο Αύγουστος είναι της περισυλλογής. Θα κλείσει αυτή η σεζόν και δεν ξέρω τι θα μας φέρει. Ήταν ένα σχολείο το καθημερινό. Νιώθω ότι θέλω να δοκιμάσω πολλά πράγματα καινούρια επαγγελματικά». 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!