GOSSIP

Συγκινούν τα λόγια της Καίτης Φίνου για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη

Τον προηγούμενο μήνα συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τη μέρα που ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή, μια είδηση που τότε συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Χθες έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη, χωρίς να έχει ειδοποιηθεί κανένας συγγενής.

Το θέμα ανέδειξε η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία βγήκε σήμερα και τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής της Τσιμτσιλή προκειμένου να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και να εξηγήσει, από την πλευρά της, τι έχει συμβεί.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και ο Δήμαρχος Ζωγράφου, ο οποίος ενημέρωσε πως από την υπηρεσία του Δήμου έγιναν προσπάθειες να βρεθούν συγγενείς για να αναλάβουν την εκταφή, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κανέναν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε επίσης πως η εκπομπή επικοινώνησε με την κόρη του Στάθη Ψάλτη, η οποία είπε: «Κανείς δεν με αναζήτησε από τον Δήμο Ζωγράφου. Τα οστά του πατέρα μου θα πάνε στο Α’ Νεκροταφείο, εκεί που του αξίζει.

Ανάρτηση στα social media για τι συγκεκριμένο θέμα έκανε και η Καίτη Φίνου 

«Σταθάκο μου……

Κανείς δεν σε ξέχασε απ’όλους όσους σ’αγάπησαν πραγματικά.

Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ’αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή-…..η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της.Είναι θυμωμένη,λυπημένη,εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της «μόνο του»…….

Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε!

όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του….

Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Αννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον,που διψούν για τέτοιες ειδήσεις……

*όσο για μένα (επειδη τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο.Γιατί κατ’εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών;

Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει.» έγραψε η ηθοποιός

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kaitifinou(@kaitifinou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!