GOSSIP

Η Ειρήνη Στεριανού εμφανίζεται εντελώς γυμνή στο θέατρο [βίντεο]

H Ειρήνη Στεριανού, ένα από τα μοντέλα που είδαμε στο GNTM πρόσφατα έκανε θεατρική πρεμιέρα και εμφανίζεται σε μια παράσταση που σκηνοθετεί ο Θοδωρής Βουρνάς, η οποία όμως περιλαμβάνει πολύ τολμηρές ερωτικές σκηνές.

Για την παράσταση “Guilty Choises” στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε η Ειρήνη Στεριανού στην εκπομπή της Μαγγίρα, και το μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε πως το έργο περιλαμβάνει πολύ τολμηρές σκηνές.

«Είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα. Στην αρχή φοβόμουν για τα σχόλια που θα ακούσω, αλλά όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική πλευρά, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις.

Καλούμαι να παίξω ερωτικές σκηνές και να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στο κοινό, αλλά είμαι ηθοποιός και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Η Ειρήνη Στεριανού είπε επίσης: «Θα ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση. Η αγαπημένη μου σειρά είναι ο Σασμός, μου αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος της Βασιλικής. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πήγαινε στο GNTM;».

Η ίδια και οι συμπρωταγωνιστές της μίλησαν και για το #metoo

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!