TV BITS

Survivor: Ποιοι θα κερδίσουν απόψε το έπαθλο επικοινωνίας [τρέιλερ]

Σήμερα Πέμπτη 19/5 στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, θα προβληθεί το νέο επεισόδιο του Survivor, όπου θα αποκαλυφθεί το ποιος θα αποχωρήσει και ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας είναι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και οι Κόκκινοι θα προσπαθήσουν απόψε να αντιμετωπίσουν τους Μπλε, χωρίς εντάσεις και καβγάδες  προκειμένου να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας.


Όμως πριν τον αγώνα ο Τάκης, δείχνει να είναι απολύτως βέβαιος πως όλοι τον έχουν στοχοποιήσει.


Τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μην απαντάω στις επιθέσεις που είναι πολύ μεγάλες, ειδικά από το Μαρτίκα” θα πει ο Τάκης, ο οποίος θεωρεί ότι όλοι είναι εναντίον του και ξέρει και το λόγο: “Είναι όλοι εναντίον μου, ξέρουν ότι έχω δει πράγματα, ξέρουν ότι ξέρω αλήθειες και θέλουν να με πετάξουν από το παιχνίδι”, θα πει on camera ο μισθοφόρος του Survivor.


Ο αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας θα είναι απαιτητικός και δεν θα λείψουν τα απρόοπτα, αλλά φυσικά τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο συμβούλιο όπου ο Λιανός θα ανακοινώσει το ποιος θα αποχωρήσει.


Δείτε το τρέιλερ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!