GOSSIP

Ο Απόστολος Ρουβάς έκανε πολλές προσωπικές αποκαλύψεις στο Όλα Γκουντ

Στη εκπομπή Όλα Γκουντ, εμφανίστηκε ως καλεσμένος ο γνωστός σεφ και πρώην παίκτης του Survivor Απόστολος Ρουβάς και σε αυτή τη νέα τηλεοπτική συνέντευξη τον ακούσαμε να κάνει πολλές αποκαλύψεις για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης όπου παρέμεινε για μήνες, αλλά και για την οικογένειά του.

Μεταξύ άλλων τον ακούσαμε να αστειεύεται για όσους σχολιάζουν την ομοιότητά του, με το διάσημο αδελφό του Σάκη Ρουβά, λέγοντας "μακάρι να είχα πάρει τη  φωνή του", αναφέρθηκε στο πως του έγινε η πρόταση για να πάει στο Survivor και εξομολογήθηκε πως το ριάλιτι επιβίωσης βοήθησε να βελτιωθούν οι σχέσεις του με τον πατέρα του.

«Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις επτά ετών, πολλές φορές στο μυαλό σου αναπτύσσεις πράγματα που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Μεγαλώνεις με αυτό, περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες» είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Στη συνέχεια ο δημοφιλής σεφ συμπλήρωσε: Βρεθήκαμε με τον πατέρα μου τώρα που επέστρεψα από το Survivor. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε, να μιλήσουμε και θεωρώ πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Με έναν τρόπο, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω στο παιχνίδι αυτό. Έχω αλλάξει στάση ζωής και τρόπο σκέψης. Το παιχνίδι μόνο δώρα μου έχει κάνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό».

 

Ο ίδιος δε σχολίασε και τα ειδύλλια των πρώην συμπαικτών του Στάθη Σχίζα και Σπύρου Μαρτίκα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!