TV BITS

Survivor: Οι Σπύρος & Βρισηίδα βρήκαν που να στεγάσουν τον έρωτά τους [βίντεο]

Ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας και το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου πλέον όχι απλά δηλώνουν πως είναι ζευγάρι και επιδεικνύουν δημόσια τον έρωτά τους, αλλά κάνουν πλάνα για το δεσμό τους και μετά το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, είδαμε πως βρήκαν μέχρι και χώρο για να στεγάσουν τον έρωτά τους όσο και οι δυο παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο. 

Μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, στο τελευταίο συμβούλιο, οι Σπύρος και Βρισηίδα δεν έκρυψαν την χαρά τους και την ικανοποίησή τους.



Μάλιστα έγινε και... δημοπρασία, για το ποιος θα οικειοποιηθεί την καλύβα που είχε στήσει μόνος του ο Τάκης, με τη Βρισηίδα να κερδίζει την καλύβα με αντάλλαγμα... στινγκάκια και πλέον το ζευγάρι έχει και στέγη για τον έρωτά του και τα πειράγματα που εισπράττει είναι αμέτρητα.


Τους είδαμε δε να ανταλλάσσουν πολλά φιλιά και αγκαλιές, ακόμα και όταν οι Κόκκινοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας (ο Μαρτίκας είναι ξανά υποψήφιος για αποχώρηση) και όταν η Βρισηίδα αναχώρησε μαζί με τους Μπλε για να απολαύσει ένα ακόμη έπαθλο.
 

 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!