GOSSIP

Γενέθλια και βάφτιση μαζί για την κόρη του Γιώργου Σαμαρά και της Κωνσταντίνας Κομματά

Την Πέμπτη 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της ενός έτους κόρης της Κωνσταντίνα Κομμάτα και του Γιώργος Σαμαρά,  η οποία πήρε το όνομα Ιωάννα. Η νεοφώτιστη βαφτίστηκε ακριβώς την ίδια ημέρα που γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά της, μια ημερομηνία που θα θυμάται για πάντα η οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram σιγμές από τη βάφτιση της κόρης της, δίνοντας στους ακόλουθους της μια γεύση απ’ όσα έγιναν. Η ίδια στην ανάρτησή της έγραψε την ακόλουθη λεζάντα:

«Πέμπτη 19 Μαΐου!!! Η βάπτιση της Ιωάννας και τα πρώτα μας γενέθλια! Μωρό μου, πόσο ευλογημένοι είμαστε που σ’έχουμε! Να ζήσεις Ιωαννάκι μου, να σκορπίζεις πάντα φως χαρά και αγάπη… Το χαμόγελο σου είναι η ευτυχία μας!!

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους και συγγενείς μας που ήταν κοντά μας αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για εμάς! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους νονούς μας @eleninod @m_milonakis! Αυτή η μέρα επισφράγισε για πάντα τη φιλία μας και μεγάλωσε την οικογένεια μας… σας λατρεύουμε!!! P.S Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες εορταστικές ευχές!».

Δείτε την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Κομμάτα:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!