GOSSIP

Η φημολογούμενη σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη είναι γνώριμη στην tv

Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν  οι φήμες πως ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαίδης, έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή του, μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή.

Ενώ η Βανδή απολαμβάνει τον έρωτα στην αγκαλιά του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη και πολλοί μιλούν για επικείμενο γάμο, ο Ντέμης εθεάθη να κάθεται σε ταβερνάκι συντροφιά με μια όμορφη ξανθιά.

Με αφορμή λοιπόν τις κοινές φωτογραφίες από την έξοδο του Ντέμη Νικολαΐδη με ξανθιά συνοδό στο Πέραμα, η δημοσιογράφος, Τίνα Μεσαροπούλου που τη Δευτέρα (23/05) είχε πει ότι οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και αντάλλαξαν καυτά φιλιά, επανήλθε το πρωί της Τρίτης με νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα λοιπόν με την Τίνα Μεσσαροπούλου η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Ντέμη Νικολαΐδη ονομάζεται Φανή Σπυριδάκη.

Πρόκειται για μία κυρία γνωστή στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, συνιδιοκτήτρια των πολύ σπουδαίων εστιατορίων Αθήνα, με σπουδές θεάτρου και επικοινωνίας στη Σορβόννη, αλλά και υποκριτικής στην Ελλάδα.

Τη Φανή Σπυριδάκη στο παρελθόν την είχαμε δει και τηλεοπτικά, καθώς είχε κάνει ένα πέρασμα στη δημοφιλή σειρά Singles, ενώ είχε βρεθεί καλεσμένη το 2018 και στο MasterChef.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!