TV BITS

Survivor: Ο Άρης έκανε αποκάλυψη - "βόμβα" για τον Μαρτίκα και έγινε χαμός [βίντεο]

Υποψήφιος για αποχώρηση ήταν αυτή την εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας και στο επεισόδιο της Τετάρτης ακούσαμε να λέγονται εις βάρος του απίστευτες κατηγορίες για ένα ακόμη... ανήθικο "σχέδιο Μαρτίκα".

Και μπορεί ο Σπύρος τελικά να κατάφερε και πάλι να εξασφαλίσει την παραμονή του στο Survivor, αλλά πριν το χθεσινό αγώνα επάθλου επικοινωνίας και πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ακούσαμε τον Άρη Σοϊλέδη να αποκαλεί τον Μαρτίκα "ανήθικο" και να τον κατηγορεί ευθέως πως "έστησε" ήττα σε αγώνα ασυλίας για να αποχωρήσει ο Εμμανουήλ.

«Θέλω να αφήνεις να μιλούν για ηθική ανθρώπους που έχουν. Εσύ δεν έχεις ηθική στο Survivor, που λες ότι το παίζεις σωστά. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα ηθικής εσύ. Έχω ένα πάτημα στο χέρι μου. Δεν μπορώ έναν άνθρωπο να μιλά για ηθική, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να τη χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος και να μη φύγει αυτός. Προφανώς φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό είναι ανήθικο. Δεν θα το δεχόμουν αυτό σε καμία περίπτωση και δεν θα το έλεγα αλλά δεν μπορεί να λέει ότι είμαι ανήθικος» είπε ο Άρης.

Ο Σπύρος ξέσπασε με τα λεγόμενά του κι είπε: «Η ομάδα μου επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο; Μόνος μου θα έπαιζα τον αγώνα; Άρη άκουσέ με επειδή φέρεσαι κατάφωρα με απίστευτες ψευτιές, ευχαριστώ τον κόσμο που έχει στηρίξει εδώ και πέντε μήνες την ηθική υπόστασή μου, 9 φορές υποψήφιος. Δεν ανέχομαι κανένα στα 45 μου χρόνια να μου τη σπιλώσει. Έχω αποδείξει στην πραγματική μου ζωή την ηθική μου υπόσταση.»

 

Η κόντρα μεταξύ Άρη και Σπύρου προκάλεσε εντάσεις και στο συμβούλιο με τον Άρη να επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του και τον Σπύρο να αρνείται τα πάντα  

Ο Εμμανουήλ πάλι φάνηκε να πιστεύει τους ισχυρισμούς του Άρη.

Η δε Βρισηίδα είπε πως όντως ο Σπύρος ήθελε να στηθεί ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και πως η ίδια φοβήθηκε μήπως με αυτό το σχέδιο βρίσκονταν η ίδια υποψήφια για αποχώρηση. Επίσης ανέφερε πως οι Σταυρούλα και Νίκος Γιάννης αρνήθηκαν να χάσουν έναν αγώνα.

Ακούγοντας όλα αυτά ο Σπύρος συνέχισε να αρνείται τα πάντα και είπε πως απογοητεύτηκε, αποκάλεσε υπερόπτη τον Άρη και ο Σοϊλέδης του έστελνε φιλάκια και του είπε με ειρωνικό ύφος "σ'αγαπώ Σπύρο" . 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!