GOSSIP

Ο Στιβ Μιλάτος κατηγορείται για βιασμό - Συνελήφθη στη Ρόδο [βίντεο]

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother Στιβ Μιλάτος, που εργάζονταν στην είσοδο νυχτερινού κέντρου στη Ρόδο συνελήφθη, καθώς κατηγορείται για βιασμό.

Αρχικά δεν είχε αποκαλυφθεί το όνομα του μοντέλου, αλλά πλέον οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές όπως αυτή της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρουν πως πρόκειται για τον Στιβ.



Η καταγγελία εις βάρος του έγινε από μια 21χρονη τουρίστρια και ο συνήγορός της μίλησε στην εκπομπή της Μελέτη.

Ο δικηγόρος, Ιωάννης Κοκκινογένης επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, ο δικηγόρος όπως περιέγραψε, η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του lub όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθει χθες το βράδυ και όπως είπε ο κ. Κοκκινογένης η 21χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σημειώνεται επίσης ότι και ο Στιβ Μιλάτος έχει σπεύσει με τη σειρά του να μηνύσει την κοπέλα από την Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!