TV BITS

The Masked Singer: Αποκαλύφθηκε ποιος ήταν το Ποπ-Κορν [βίντεο]

To The Masked Singer επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου με ένα ακόμη θεαματικό σόου και στο φινάλε της βραδιάς οι ντετέκτιβ έπαθαν σοκ όταν είδαν ποιος ήταν ο σταρ που κρύβονταν κάτω από τη μάσκα του Ποπ Κορν.

Όπως συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο του φαντασμαγορικού σόου μεταμφιέσεων, έτσι και αυτή την φορά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις ενώ ο… Αμφορέας έκανε εντυπωσιακή είσοδο προκαλώντας ερωτηματικά σε κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό.

Ειδικότερα, για μια ακόμα φορά, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης έπρεπε να εκμαιεύσουν στοιχεία από τις μάσκες που διαγωνίζονται στο The Masked Singer προκειμένου να μαντέψουν ποιοι καλλιτέχνες μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτές.

«Είμαι ένας αμφορέας που κουβαλάει αρχαιοελληνικές ρίζες και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι πως έχω πολλά χαρίσματα και δεξιότητες σε διάφορους τομείς. Δεν πιστεύω να προσπαθείτε να μαντέψετε από τώρα ποιος είμαι; Μήπως να μιλήσω με προφορά ή να σας κάνω μιμήσεις;» ομολόγησε, μέσα σε όλα, ο νεοφερμένος Αμφορέας στην πρεμιέρα του στο The Masked Singer.

Στο τέλος των εμφανίσεων το κοινό που βρισκόταν στο πλατό του The Masked Singer και βεβαίως οι τέσσερις detectives ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές με τις λιγότερες ψήφους να συγκεντρώνει το Ποπ Κορν που χθες ερμηνευεσε ένα κομμάτι του Justin Timberlake αλλά κλήθηκε να αποκαλύψει το πρόσωπο και να αποχωρήσει του.

 

Και προς έκπληξη όλων το Ποπ Κορν ήταν ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!